Diumenge, 28 novembre 2021
IniciDretsL’ONCE organitza una jornada formativa sobre discapacitat visual al SIRIUS MIFAS

L’ONCE organitza una jornada formativa sobre discapacitat visual al SIRIUS MIFAS

cartell jornda formaiva discapacitat visual once
Cartell de la jornada al setembre // Foto: Grup MIFAS

El proper dimarts 25 de setembre la ONCE organitza una jornada formativa sobre discapacitat visual al Centre per a l’Autonomia Personal SIRIUS MIFAS de Girona, dirigida a treballadors socials i professionals de l’àmbit social.

Aquesta jornada tractarà diversos temes com, per exemple, els criteris d’afiliació a la ONCE, serveis que ofereix als afiliats per a millorar la seva qualitat de vida, i ajudes tècniques per a persones amb discapacitat visual severa, ceguesa i sordceguesa.

diari-discapacitat-300x250e

També s’informarà sobre els programes individuals d’atenció, que serveixen per a ensenyar a cada persona tot allò que més s’adequa a les seves necessitats.

La inscripció per la jornada serà gratuïta i tindrà eminentment un objectiu pràctic. Intentarà orientar als usuaris a fer tot allò que feien abans de perdre la vista, incloent les ajudes tècniques d’ús per a la vida quotidiana.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES