Dijous, 2 desembre 2021
IniciDiscapacitatEs fan públics les entitats, institucions i persones guanyadors dels Premis Solidaris...

Es fan públics les entitats, institucions i persones guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2019

Jurat dels Premis Solidaris 2019 // Foto: ONCE Catalunya
Jurat dels Premis Solidaris 2019 // Foto: ONCE Catalunya

L’Associació Aremi, TV3, Enric Morist de Creu Roja Catalunya, Suara Cooperativa i l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca són els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2019.

Aquests premis, que se celebren des del 2001, tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d’influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida independent.

fiare banca etica crowdfunding

“Aquests guardons premien la solidaritat que tenim la sort de rebre a diari a Catalunya i que ens permet fer la nostra tasca social. Els Premis Solidaris ONCE donen visibilitat a persones i iniciatives, que moltes vegades són invisibles, i ens agradaria que tothom sabés de les seves lluites i superacions quotidianes perquè s’ho mereixen. Fan una feina diària, callada i tenaç i demostren que amb esforç i constància hi ha realitats que es poden canviar”, assegura el president dels Premis Solidaris ONCE Catalunya i també president del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya, David Bernardo.

L’Associació Aremi ha rebut el premi a la Institució, Organització, Entitat o ONG per portar més de 40 anys dedicant-se a les persones amb paràlisi cerebral des que són nens fins que són grans; TV3 el premi al mitjà o projecte de comunicació pel seu reportatge “Viure la sordceguesa amb 12 anys”; Enric Morist el premi a la persona física per la seva tasca com a coordinador de Creu Roja Catalunya; Saura Cooperativa el premi a l’empresa per ser una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre amb més de 35 anys d’experiència acumulada en el sector de l’atenció a les persones; i l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca el premi a l’Administració Pública, pel seu programa de senyalització en Braille de diferents punts d’interès turístic del municipi que conformen l’itinerari circular que permet recórrer els carrers del nucli antic.

Els premiats rebran l’obra escultòrica SOLIDARIS, en un acte públic que tindrà lloc dijous 28 de novembre a les 18.30 h a l’Auditori ONCE Catalunya a Barcelona.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES