Dissabte, 23 octubre 2021
IniciEntitatsL’ONCE dedica un cupó al 50è aniversari de la Universitat Politècnica de...

L’ONCE dedica un cupó al 50è aniversari de la Universitat Politècnica de Catalunya

5,5 milions de cupons portaran l'11 de març el dibuix i el logo de Perico Pastor que il·lustren la commemoració

Presentació cupó 50 aniversari UPC
Aquest mati s’ha fet l’acte de lliurament del cupó a l’UPC // Foto: ONCE Catalunya

El pròxim dijous 11 de març, 5,5 milions de cupons de l’ONCE portaran una imatge dedicada al 50è aniversari de la Universitat Politècnica de Catalunya. Aquest matí, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona, han lliurat a Francesc Torres, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya . BarcelonaTech (UPC), i a Gemma Fargas, vicerectora de Responsabilitat Social i Igualtat, una imatge emmarcada del Cupó.

“Amb la UPC tenim una bona i llarga relació. És una universitat que sempre ha estat capdavantera i exemple de bones pràctiques en una docència adaptada a totes les necessitats. Col·laborem estretament en matèries com la inclusió i el disseny universal que permeten que tothom pugui gaudir de les mateixes oportunitats. Hi han estudiat i estudien persones amb discapacitat, algunes d’elles cegues, que tenen en la formació una manera de guanyar-se el futur”, ha destacat Enric Botí durant l’acte. 

La UPC és una institució pública de recerca i d’educació superior en els àmbits de l’enginyeria, l’arquitectura, les ciències i la tecnologia, i és una de les universitats politècniques líders d’Europa. Titula cada any més de 6.000 estudiants de grau i màster, i més de 500 doctores i doctors. És una de les universitats amb més alt índex d’inserció laboral dels seus titulats: un 93% treballa i un 76% troba feina en menys de 3 mesos. La UPC està ben posicionada en els principals rànquings internacionals.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES