L’ONCE crea un cupó per sumar-se a la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI

Al sorteig del proper 8 de juliol

Cupó CEROS Dia de l'Orgull
Cupó Dia de l’Orgull LGTBI // Foto: ONCE

El Cupó de l’ONCE de diumenge 8 de juliol està dedicat al Dia de l’Orgull LGTBI, que es commemora internacionalment cada 28 de juny i que enguany es reivindicarà als carrers de Madrid el 7 de juliol i a Barcelona amb el ‘Pride’, que se celebra aquest darrer cap de setmana de juny. Cinc milions i mig de cupons del ‘Sueldazo’ de Cap de Setmana difondran per tot Espanya aquesta celebració. Aquesta és la segona vegada que l’ONCE dedica el seu cupó a l’Orgull, tal com va fer el 2017 quan Madrid va celebrar al World Pride.

Amb aquest cupó il·lustrat amb la bandera de l’arc de Sant Martí i on es pot llegir la frase ‘Orgull i Igualtat’, l’ONCE reforça encara més el compromís amb les persones LGTBI, i se suma a les reivindicacions per aconseguir la seva igualtat legal i real, així com dóna suport a la despatologització de la transsexualitat i el dret a l’autodeterminació de gènere, reivindicacions principals de la manifestació d’enguany.

BANER_300X250

Amb aquesta iniciativa, l’Organització s’uneix a una celebració que tracta d’aconseguir una societat multicultural i diversa, a la qual totes les persones tenen cabuda amb independència de la seva orientació sexual i la seva identitat o expressió de gènere.

Els quioscos de l’ONCE lluiran en els seus cupons els colors arc de Sant Martí, amb el Cupó del Dia de l’Orgull LGTBI, ja a la venda.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*