Control Group impulsarà el Premi d’Investigació i Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual d’AMPANS

Les dues entitats acaben de signar un conveni de col·laboració

premi investigació innovacio ampans empresa control group
Toni Espinal (esquerra) i Josep Obiols en el moment de signar el conveni // Foto: AMPANS

AMPANS i Control Group han signat  el conveni de col·laboració que permet a l’entitat que treballa per a les persones amb necessitats de suport, ampliar la dotació del Premi d’Investigació i d’Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual, l’únic premi a l’estat espanyol que fomenta el coneixement i la recerca per la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones.  

Pel conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, “és un orgull poder col·laborar en aquest tipus d’iniciatives que ajuden a fomentar la recerca i la investigació per millorar  la vida de les persones que més ho necessiten”.

BANER_300X250

Per la seva banda, Toni Espinal ha agraït el seu suport i l’ha situat com a exemple del compromís social del teixit empresarial de la comarca. Segons Espinal, les empreses que  impregnen la seva estratègia de responsabilitat social seran el paradigma empresarial del segle XXI. Per AMPANS “el foment de la recerca i la innovació  és fonamental per avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones que atenem, per la qual cosa promovem que els professionals i els entorns de coneixement investiguin a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual” afegeix el director d’AMPANS.  

AMPANS va lliurar el passat 18 de juny els guardons de la Setena edició del Premi d’Investigació i d’Innovació, en un acte que va comptar amb el conseller de treball, afers socials i famílies, Chakir El Homrani i presentat pel periodista Antoni Bassas.

Gràcies a la incorporació de nous patrocinadors com Control Group, es van poder premiar un total de 6 treballs entre els quals un estudi sobre les dificultats de les persones amb discapacitat intel·lectual en l’ús d’eines de comunicació digital tan bàsiques com el correu electrònic, i una metodologia basada en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i amb greus afectacions.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*