Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALL’Oficina de Gestió i Atenció Tributària de Lleida millora l’atenció a persones...

L’Oficina de Gestió i Atenció Tributària de Lleida millora l’atenció a persones amb discapacitat auditiva

S’han instal·lat dispositius que emeten senyals visuals i un bucle magnètic per la millora de la comunicació auditiva

campanya 25N diba
bucle magnetic oficina ajuntament de lleida discapacitat auditiva
El bucle magnètic permet la comunicació sense interferències // Foto: Ajuntament de Lleida

L’Oficina de gestió i atenció tributària (OGAT) de l’Ajuntament de Lleida ha incorporat nous dispositius d’accessibilitat que permeten millorar l’atenció a persones amb discapacitats i també aquelles que no coneixen el català i el castellà.

Així, per una banda, s’ha incorporat un dispositiu que permet emetre senyals visuals per alertar en cas d’incendi, o fer arribar informació general respecte als horaris d’atenció ciutadana de l’OGAT.

Per l’altra, també es disposa d’un bucle d’inducció magnètica, que permet una comunicació sense interferències, neta de soroll, amb les persones que facin servir un implant o audiòfon en “posició T”.

A més a més, l’OGAT ha incorporat una tauleta equipada amb una plataforma de traducció simultània, mitjançant un xat, que està pensat per a facilitar la comunicació amb les persones que no parlen català o castellà, o bé tenen una discapacitat comunicativa.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Aquestes actuacions han estat possibles gràcies al finançament aportat pels fons europeus #NextGenerationEU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), a través d’una línia de subvencions del departament de Drets Socials de la Generalitat per a l’impuls i foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content