Dilluns, 24 juny 2024
IniciENTITATSL’Obra Social La Caixa convoca ajuts per la discapacitat, la dependència i...

L’Obra Social La Caixa convoca ajuts per la discapacitat, la dependència i l’envelliment

obra social la caixa
El 12 de febrer acabar el termini per sol·litar els ajuts // Foto: Imatge del web d’ Obra Social La Caixa

L’Obra Social La Caixa convoca subvencions amb la finalitat de promoure la vida independent, l’autonomia i la qualitat de vida de les persones grans o amb discapacitat, malaltia mental o en situació de dependència, i també l’atenció a l’entorn familiar d’aquestes persones.

Per accedir a aquestes subvencions es valoraran els projectes que promoguin la promoció de  l’autonomia personal i desenvolupament psicosocial; Prevenció de la fragilitat, la dependència i la discapacitat, i atenció dels seus efectes; Atenció sociosanitària a la dependència i a la malaltia; Prevenció i afrontament de l’aïllament social en persones grans; Enfortiment de les xarxes relacionals i de suport i promoció de l’oci i el lleure inclusius; Suport psicosocial a l’entorn familiar i relacional i Accessibilitat universal.

Les despeses que subvenciona l’Obra Social La Caixa són: Honoraris de professionals; Formació adreçada a professionals i voluntariat; Desplaçaments i transport de les persones beneficiàries; Despeses generades de la gestió del personal voluntari, inclosos els desplaçaments; Cobertura de les necessitats bàsiques de les persones beneficiàries; Promoció del projecte (publicitat, difusió…); Adquisició d’equipaments o material per a les activitats; Adequació o millora d’infraestructures; i Lloguer d’infraestructures i equipaments.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content