Barcelona inicia les activitats del programa “Barcelona esport inclou” pel 2016

Es realitza un curs sobre “Atenció a la diversitat”

basquet cadira rodes
La sessió va utilitzar es va basar en el bàsquet en cadira de rodes // Foto: Imatge de Wikimèdia Commons

El passat 15 de gener la ciutat de Barcelona va iniciar les activitats de formació pel 2016 del programa “Barcelona esport inclou” que pretén fomentar la pràctica esportiva en persones que tenen algun tipus de discapacitat per tal de fomentar la igualtat esportiva a la ciutat. Va ser en a través del curs “Atenció a la diversitat” de tres hores celebrat al Centre Esportiu Municipal Bon Pastor.

El primer objectiu del curs va consistir en fer viure als assistents en primera persona les situacions en què es troben les persones amb discapacitat en la pràctica esportiva. També es va treballar l’evolució del concepte de discapacitat, es va parlar de com evitar estigmatitzacions i prejudicis vers la discapacitat i de com eliminar estereotips i idees preconcebudes sobre l’atenció i la relació amb les persones amb discapacitat, i es van experimentar situacions de privació de visió, audició i mobilitat per tal de que els assistents es fessin una idea més objectiva sobre el tema de les barreres.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les dues primeres hores van ser pràctiques, concentrant la part teòrica a la tercera. La metodologia emprada va ser didàctica i eminentment pràctica.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*