Divendres, 21 juny 2024
IniciDRETSBarcelona inicia les activitats del programa “Barcelona esport inclou” pel 2016

Barcelona inicia les activitats del programa “Barcelona esport inclou” pel 2016

basquet cadira rodes
La sessió va utilitzar es va basar en el bàsquet en cadira de rodes // Foto: Imatge de Wikimèdia Commons

El passat 15 de gener la ciutat de Barcelona va iniciar les activitats de formació pel 2016 del programa “Barcelona esport inclou” que pretén fomentar la pràctica esportiva en persones que tenen algun tipus de discapacitat per tal de fomentar la igualtat esportiva a la ciutat. Va ser en a través del curs “Atenció a la diversitat” de tres hores celebrat al Centre Esportiu Municipal Bon Pastor.

El primer objectiu del curs va consistir en fer viure als assistents en primera persona les situacions en què es troben les persones amb discapacitat en la pràctica esportiva. També es va treballar l’evolució del concepte de discapacitat, es va parlar de com evitar estigmatitzacions i prejudicis vers la discapacitat i de com eliminar estereotips i idees preconcebudes sobre l’atenció i la relació amb les persones amb discapacitat, i es van experimentar situacions de privació de visió, audició i mobilitat per tal de que els assistents es fessin una idea més objectiva sobre el tema de les barreres.

Les dues primeres hores van ser pràctiques, concentrant la part teòrica a la tercera. La metodologia emprada va ser didàctica i eminentment pràctica.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content