Dilluns, 2 octubre 2023
IniciDESTACADESLa Jornada de Recollida de Medicaments necessita 1400 voluntaris

La Jornada de Recollida de Medicaments necessita 1400 voluntaris

recollida d'aliments
El 20 de febrer es farà una jornada intensiva // Foto: Imatge cedida per Banc Farmacèutic

El proper 20 de febrer es realitzarà a tot l’estat espanyol una iniciativa sota l’eslògan “Dóna un medicament a qui ho necessita” amb l’objectiu de recollir es més de 50.000 medicaments sol·licitats per 123 entitats assistencials d’arreu d’Espanya, com Càritas o Creu Roja.

ICF23_Baner Financament-300x600

Els llistats de medicaments enviats per les entitats assistencials seran repartits entre les 700 farmàcies que es preveu que participaran de la jornada i la fita és aconseguir que cada farmàcia, amb l’ajuda dels ciutadans, recapti tots els medicaments de la llista assignada.

Durant el dia de la Recollida de Medicaments, els voluntaris i voluntàries seran els encarregats d’animar els ciutadans que entren a la farmàcia a participar de la Jornada comprant algun medicament del llistat facilitat per l’entitat assistencial assignada.

L’any passat es van recollir 25.000 medicaments a les 550 farmàcies que van participar a la Jornada. Els medicaments recollits van servir per cobrir les necessitats dels milers de persones en risc de pobresa i exclusió social que són ateses a les entitats assistencials amb qui col·labora l’ONG Banc Farmacèutic: persones sense sostre, famílies amb nens, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els voluntaris poden fer la inscripció a través del web del Banc Farmacèutic. Un cop formalitzada podran assistir a una reunió informativa i formativa que s’organitzarà uns dies abans, on s’explicaran els detalls sobre el funcionament de la Jornada, així com les característiques de les entitats assistencials per a les quals es recullen medicaments. Els voluntaris podran triar la farmàcia en la que volen estar a través d’un aplicatiu informàtic.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content