L’Obra Social “la Caixa” impulsa 839 projecte d’entitats socials a l’Estat espanyol durant el 2017

Amb una inversió total de 19,7 milions d’euros

ajuts projectes entitats socials la caixa 2017
En tots aquests projectes s’han implicat 13.150 voluntaris // Foto: Obra Social “la Caixa”

Un total de 264.000 persones amb discapacitat, situació de dependència o malaltia; persones en situació o risc d’exclusió social; i persones immigrades o en contextos vulnerables de diversitat cultural es van beneficiar directament durant el 2017 del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social “la Caixa”.

A través d’aquest programa, l’entitat va impulsar durant l’any passat 837 projectes socials arreu de l’Esta espanyol amb una inversió de 19,7 milions d’euros que tenien l’objectiu de millorar les condicions de vida de persones en situació o risc de vulnerabilitat.  A més, 4.309 professionals han estat contractats específicament per al desenvolupament d’aquests projectes, en què també s’hi han implicat 13.150 voluntaris.

BANER_300X250

El President de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat la inclusió social i la igualtat d’oportunitats com dos dels eixos prioritaris del conjunt de projectes impulsats per l’entitat: “el progrés i el benestar social només son possibles si treballem amb una idea clara d’igualtat social. D’aquí, la importància de les entitats que, cada any, aposten per desenvolupar projectes d’excel·lència, creatius i eficaços en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones amb risc d’exclusió social”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*