Convocatòria dels Premis Anuals Dependència i Societat 2018 de la Fundació Caser

El termini de presentació finalitza el 15 de març

premis dependència societat 2018 fundacio caser
Foto de família dels premiats en l’edició de l’any passat // Fundació Caser

La Fundación Caser ha convocat una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la tasca de persones i entitats que s’hagin distingit en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i / o discapacitat. El termini per presentar-se és fins el proper 15 de març de 2018. Hi han tres categories de reconeixement:

– Excel·lència en Dependència (bases)

BANER_300X250

– Reconeix projectes orientats a donar solucions integrals als problemes derivats de la dependència i/o discapacitat. Està dotat amb 18.000 euros i un accèssit de 3.000 euros.

I + D en Dependència (bases)

Adreçat a persones o institucions que hagin desenvolupat estudis i investigacions, de caràcter científic i innovador, relatius a la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i/o discapacitat. Està dotat amb 10.000 euros i un accèssit de 1.500 euros.

– Comunicació en Dependència (bases)

Adreçat a l’àmbit de la comunicació, per a persones o institucions que hagin contribuït a la informació, divulgació i sensibilització de la societat sobre el món de la dependència. Està dotat amb 6.000 euros i un accèssit de 1.000 euros.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*