Dimecres, 22 març 2023
Dimecres, 22 març 2023
IniciDiscapacitatL’INE presentarà els resultats de la nova Enquesta sobre Discapacitat, Autonomia Personal...

L’INE presentarà els resultats de la nova Enquesta sobre Discapacitat, Autonomia Personal i Situacions de Dependència el 28 d’abril

Substituirà a l’actual i desfasada EDAT que data de l’any 2008

l'enquesta actualizarà les dades del 2008
Les dades sobre discapacitat no s’actualitzen des del 2008 // Foto: AMB

L’Institut Nacional d’Estadística (INE) ha anunciat que el dia 28 d’abril vinent té previst presentar els resultats de la nova Enquesta sobre Discapacitat, Autonomia Personal i Situacions de Dependència (EDAT), referida a llars.

anunci guies d'arrel

Així apareix a l’actualització del calendari estadístic per a l’any 2022, publicat avui a la pàgina web de l’INE, informació també compartida amb les entitats socials com CERMI i Fundació ONCE, part d’aquest procés, i que havien urgit a la seva publicació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb aquesta esperada enquesta, l’operació estadística oficial més gran sobre discapacitat, substituirà la vigent EDAT de 2008, que havia quedat desfasada pel transcurs de més de 14 anys des de la seva realització.

Amb la nova EDAT, referida a 2020, es disposarà de dades posades al dia sobre la realitat de la discapacitat a Espanya, fet que permetrà plantejar propostes de decisió de tota mena basades en informació fidedigna i actual.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content