L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha atès 20 casos activats a través del Codi Ictus durant aquest any

Els pacients han estat 7 dones i 13 homes

codi ictus
L’icuts és una malaltia que afecta a cervell // Foto: Fundació “la Caixa”

Fins a final de setembre de 2019, l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha atès 20 casos activats de Codi Ictus. Aquests pacients tenien edats compreses entre 45 i 94 anys: 7 han estat dones i 13, homes.

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre compta amb el servei de teleictus en col·laboració amb l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Aquest servei millora el temps de resposta i, per tant, és una millora qualitativa per als pacients de la Ribera d’Ebre i de la zona d’influència de l’hospital.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Pel que fa a tractament, 8 han rebut tractament trombolític al propi servei d’urgències de l’Hospital Comarcal de Móra, 9 han estat traslladats a Bellvitge per realitzar neurointervencionisme, 6 han estat traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i per a 5 pacients s’ha desactivat el Codi Ictus i han quedat ingressats a l’hospital.

En aquest sentit, durant el 2018 es van atendre 28 pacients amb criteris de Codi Ictus dels quals 6 van rebre tractament farmacològic al l’Hospital de Móra i 10 van ser traslladats a Bellvitge per fer neurointervencionisme com a primera opció. La resta van ser derivats a la unitat d’Ictus del Hospital Verge de la Cinta de Tortosa per ser ingressats.

BANER_300X250

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*