L’hort social de la URV de Tarragona impulsa una nova campanya de micromecenatge

El projecte compte amb la participació del Centre de Dia L’Onada i l’Associació Asperger del Camp de Tarragona

horts socials
Els horts socials de la URV necessiten voluntaris // Foto: Imatge cedida per URV

El projecte “Horts Socials en la URV: L’educació ambiental per la innovació social” dut a terme a la Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona, pretén potenciar la funció social de la universitat pública i oferir un aprenentatge basat en el compromís social i servei públic, atenent a les necessitats dels col·lectius amb el risc d’exclusió.

Actualment hi ha 20 parcel·les d’horts a la universitat, gestionades per un total de 42 persones, provinents dels diferents col·lectius universitaris: estudiants, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis. A més, existeixen tres entitats socials que participen de l’hort, reforçant la dimensió social dels horts: Centre de Dia L’Onada; Associació Asperger del Camp de Tarragona; i l’Associació Quatre Potes. Amb la participació d’aquestes entitats es potencia l’aprenentatge basat en el respecte de les persones majors, de les persones amb síndrome d’Asperger i amb animals.

Actualment el projecte necessita avançar i finançar-se de nou, per consolidar-se i enfortir-se aportant tot el seu potencial no només a la universitat, sinó a la ciutat mateixa de Tarragona.

A més de l’aportació econòmica, el projecte necessita la col·laboració de professionals que donin el seu temps per a realització d’activitats relacionades amb: treball social, magisteri, art, fisioteràpia, psicologia i educació social.

Per aquesta raó en aquests dies s’està fent una crida per recaptar voluntaris i demanar la col·laboració en la difusió de la campanya. del 

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*