Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciCULTURAL'exposició fotogràfica 'Dones Diverses' arriba a Girona de la mà d'ECOM

L’exposició fotogràfica ‘Dones Diverses’ arriba a Girona de la mà d’ECOM

L'acte d'inauguració tindrà lloc el proper 7 de maig a les 17:30h a la sala d'actes del Centre Cívic Barri Vell – Mercadal de Girona i la mostra es podrà gaudir del 2 al 15 de maig

cartell dones diverses ecom
Cartell de l’exposició ‘Dones Diverses’ // Foto: ECOM

L’exposició fotogràfica ‘Dones Diverses’ organitzada per l’entitat ECOM, i que aborda les múltiples discriminacions que pateixen les dones amb discapacitat física i/orgànica, arriba ara a la ciutat de Girona.

La mostra es podrà gaudir del 2 al 15 de maig al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal. L’adreça del Centre Cívic Barri Vell – Mercadal és C/ Cort Reial 7, Girona. L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 9 a 22 h i l’horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20 h.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el proper 7 de maig a les 17:30h a la sala d’actes del Centre Cívic Barri Vell – Mercadal de Girona. L’acte, conduït per Jordina Torrents, tècnica d’ECOM, començarà amb una benvinguda a càrrec d’Artur Altabàs, president d’ECOM, que destacarà la importància d’aquesta exposició com a eina de conscienciació i reivindicació dels drets de les dones amb discapacitat.

La inauguració inclourà també la projecció d’un vídeo que recull els testimonis i les vivències de les protagonistes de les fotografies, així com un debat obert sobre la situació de les dones amb discapacitat i les accions necessàries per aconseguir una societat més justa i inclusiva per a tothom.

‘Dones Diverses’, que es va presentar per primer cop el juny de l’any passat a Barcelona, consta d’una compilació de 36 fotografies, agrupades en quatre blocs temàtics: Violència i discriminació; Empoderament i trencament; Autenticitat, plenitud i cures; i Cooperació. Aquestes imatges estan acompanyades de testimonis en primera persona de més de quaranta-tres dones amb discapacitat física i/o orgànica, que desitgen alçar la seva veu, mostrar la seva realitat i reivindicar-se com a dones i ciutadanes de ple dret. L’objectiu d’aquestes fotografies és mostrar valors com la quotidianitat, la cooperació, la interseccionalitat, l’aliança, la companyonia, la complicitat, la vitalitat, la plenitud de ser una mateixa, la identitat i l’autoestima.

‘Dones Diverses’ és una oportunitat única per conèixer les experiències i les lluites de les dones amb discapacitat i sensibilitzar-se respecte a les seves necessitats i desafiaments. 

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content