L’expert en tecnologia accessible, Joan Pahisa, impartirà la conferència inaugural de la Mobile Week BCN

És cap de projectes de Tecnologia Accessible I+D de Fundació ONCE

joan pahisa expert tecnologia accessible conferencia mobile week
Les noves tecnologies milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat // Foto: Federació ASEM

Joan Pahisa, cap de projectes de Tecnologia Accessible I+D de Fundació ONCE, impartirà la conferència inaugural de Mobile Week Barcelona 2020. La sessió tindrà lloc el proper dijous 20 de febrer a les 19.00 h a l’Auditori de l’ONCE a Catalunya i porta per títol: Té la tecnologia alguna discapacitat? Construint solucions més inclusives.

La tecnologia té un potencial enorme per ajudar les persones en molts àmbits de la vida diària, tot i que, si no es té en compte la diversitat de les mateixes, és molt possible que es converteixi en una barrera. Mitjançant experiències personals del Joan, algunes d’elles viscudes mentre estudiava al Japó, es reflexionarà sobre si la tecnologia té o no alguna discapacitat. I tot explicat amb molt sentit de l’humor.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Joan Pahisa és Doctor en informàtica especialitzat en processament del llenguatge natural i accessibilitat del software. Actualment és cap de projectes del departament de Tecnologia Accessible I+D de Fundació ONCE. Té àmplia experiència com a orador motivacional i en l’àmbit de la RSC, és ex-esportista d’alt nivell i també escriptor.

La tecnologia, per a una persona cega, no és només un vehicle per accedir a informació amb total autonomia personal, sinó que és més que això: una oportunitat per sentir-se en igualtat.

BANER_300X250

L’ONCE i el seu compromís amb la tecnologia accessible

L’ONCE ha assumit el compromís de garantir a les persones afiliades l’aprenentatge del conjunt de tecnologies que faciliten el desenvolupament ple en tots els àmbits: salut i vida diària, educació i cultura, ocupació, oci i esport, etc. 

Des del seu Centre de Tiflotecnologia i Innovació es treballa en el món de la tecnologia accessible i de l’adaptació de la tecnologia per a persones amb discapacitat visual conegut com Tiflotecnologia, que constitueix la base per no perdre el tren de la societat de la informació i el coneixement.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*