La 4a edició de la Mobile Week Barcelona s’estrena amb una conferència sobre tecnologia i discapacitat

El 20 de febrer a les 18.30h a l’Auditori de l’ONCE

conferencia tecnologia discapacitat mobile week

“Té la tecnologia una discapacitat? Construint solucions més inclusives” és el títol de la conferència inaugural de la Mobile Week que tindrà lloc el dijous 20 de febrer a les 18.30h a l’Auditori de l’ONCE.

La conferència anirà a càrrec de Joan Pahisa, cap de Projectes del Departament de Tecnologia Accessible i I+D de la Fundació ONCE, i s’emmarca dins el cicle de conferències, tallers i activitats gratuïtes a tota la ciutat per reflexionar i debatre sobre el futur tecnològic de Barcelona, que se celebrarà del 20 de febrer a l’1 de març. Cal inscripció prèvia. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La conferència de Pahisa parlarà dels problemes que les persones amb discapacitat continuen tenint amb la tecnologia a través de les seves experiències personals i es reflexionarà sobre les mancances i debilitats de les tecnologies, sovint vistes com a barreres per a les persones amb diversitat funcional.

La 4a edició de la Mobile Week Barcelona es desenvoluparà sota el lema “Tecnologia per a la ciutadania” i tractarà sobre tres eixos principals:a mobilitat del futur; la ciberseguretat i l’ús de les dades en les xarxes socials i la nostra experiència a Internet; i la robòtica i la intel·ligència artificial. 

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*