TEB presenta la Guia útil de la Renda 2018 per a persones amb discapacitat intel·lectual

Especial per a famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual al seu càrrec

teb guia útil declaració enda persones discapacitat intel·lectual
Portada de la Guia Útil de la Renda 2018 // Foto: Grup TEB

Com cada any, coincidint amb l’obertura de la campanya de la Renda, TEB difon la “Guia de la Renda 2018. Especial per a famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual al seu càrrec”.

El document, elaborat per l’equip de TEB Gestió i l’assessoria Coma&Roig, dóna a conèixer les qüestions que més afecten les famílies a la declaració de l’IRPF.

BANER_300X250

Moltes famílies de persones amb discapacitat tenen dret a pagar menys impostos d’IRPF. Entre altres, poden gaudir de les deduccions per ‘mínims per discapacitat’ i dels ajuts DAFAS. En alguns casos, poden recuperar fins a 4.000 euros de la Renda.

No tothom està obligat a presentar la declaració de la Renda. Aquest és el cas, per exemple, de les persones que cobren el salari mínim interprofessional. A més, si viuen amb la família, poden fer una declaració de la Renda conjunta. Això vol dir que el pare o la mare faran una única declaració de Renda de la unitat familiar.

AFAT (Associació de Famílies i Amics del TEB) va organitzar el passat 10 d’abril la primera xerrada del cicle Espai Famílies 2019 al voltant de la “Fiscalitat per a persones amb discapacitat i les seves famílies”. Santiago Roig, advocat i patró a TEB Fundació, i Artur Feijóo, director de finances i administració del Grup Cooperatiu TEB, van presentar la Guia útil de la Renda 2018 davant de més de 50 familiars.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*