Les terres lleidatanes tanquen l’any amb un doble campionat de Catalunya d’Hoquei i Tennis Taula

Organitzats per la Federació ACELL amb el suport de Special Olympics Catalunya

campionat catalunya tennis taula terres lleidatanes
El campionat de tennis taula es va celebrar a Les Borges Blanques // Foto. Victor Fernández

El passat diumenge 16 de desembre, la província de Lleida va acollir un doble campionat de Catalunya per a esportistes amb discapacitat intel·lectual, el d’Hoquei Interior i el de Tennis Taula, organitzats per la Federació ACELL, amb el suport de Special Olympics Catalunya, amb els ajuntaments de Juneda i de Les Borges Blanques i el CTT Borges.

Per una banda, es va celebrar la 25a edició del Campionat de Catalunya d’Hoquei interior en el Pavelló Poliesportiu Municipal de Juneda. Un total de 7 equips, una norantena d’esportistes,  van prendre lloc en la competició repartits en dos grups segons el seu nivell de joc.

BANER_300X250

El Club d’Hoquei Ripollet va quedar en primera posició del nivell I, per davant del TEB B i el Vilar Club Pati Voltregà. Mentre que el Club GSIS Barcanova va quedar campió del nivell II al imposar-se a la final per 11-10 al TEB B. El Club Flor de Maig i el Club Car Hoquei Voltregà van obtenir una 3a i 4a posició, respectivament.

L’hoquei és l’única disciplina de les 16 disciplines, que promouen conjuntament la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya, que és totalment adaptada. Es juga sense patins, amb un stick que no és curvilini sinó recte i es fa servir un disc que llisca per la pista, en compte d’una bola.

Paral·lelament, en el Pavelló CTT Borges de les Borges Blanques va tenir lloc el 33è Campionat de Catalunya de Tennis Taula. Un total de 125 esportistes amb discapacitat intel·lectual hi van prendre part de 18 clubs de tot Catalunya. La major part dels esportistes, 122, van participar en la competició en format partits d’1×1 i 3 jugadors van participar en les proves individuals adaptades al nivell de joc i a les necessitats de l’esportista.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*