Dilluns, 15 agost 2022
Dilluns, 15 agost 2022
IniciDiscapacitatLes persones amb discapacitat tindran una bonificació del 50% en les taxes...

Les persones amb discapacitat tindran una bonificació del 50% en les taxes per obtenir el certificat de llengua catalana

El DOGC publica una nova convocatòria de les proves d’avaluació i coneixement

proves certificat llengua catalana

La Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat ha convocat una nova edició de les proves per l’obtenció dels certificats de coneixements de llengua catalana, que per primer cop, tindran una bonificació del 50% en les taxes d’inscripció per a les persones amb un grau de discapacitat del 33% o superior.

Segons la resolució publicada al DOGC, les persones inscrites amb dificultats de visió, audició, parla o escriptura que afectin la realització de la prova poden sol·licitar una atenció especial, la qual consistirà en l’adaptació de les condicions d’administració a la dificultat o dificultats al·legades. En cap cas l’atenció especial comporta una modificació dels objectius, de les habilitats i competències lingüístiques que s’hi avaluen ni dels continguts de la prova.

Les proves que es convoquen són per obtenir els certificats de nivell bàsic de català (A2); nivell elemental de català (B1); nivell intermedi de català (B2); nivell de suficiència de català (C1); i nivell superior de català (C2).

Les dates per la presentació de sol·licituds d’inscripció són del 24 de gener al 9 de febrer. Les sol·licituds es poden presentar a la seu electrònica de la Generalitat, per mitjà del tràmit específic del portal Tràmits gencat de la Generalitat de Catalunya (http://web.gencat.cat/ca/tramits/), o es poden tramitar presencialment a les oficines d’atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content