Diumenge, 20 abril 2025
IniciENTITATSLes patates de Sant Tomàs arriben al Fòrum Gastronòmic de Girona amb...

Les patates de Sant Tomàs arriben al Fòrum Gastronòmic de Girona amb el nou gust al pebre negre

L'entitat amplia el projecte social que promou la inserció laboral de persones amb discapacitat en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona que tindrà lloc entre els dies 17, 18 i 19 de març al Palau de Fires de Girona

Les patates de Sant Tomàs arriben al Fòrum Gastronòmic de Girona amb amb el nou gust al pebre negre
Presentació del gust al pebre negre al Fòrum Gastronòmic de Girona // Foto: Sant Tomàs

Les patates de Sant Tomàs estan presents a partir d’avui al Fòrum Gastronòmic de Girona per presentar el seu primer gust després que fa quasi tres anys sortissin al mercat per primera vegada. Es tracta de les patates de Sant Tomàs al pebre negre, elaborades per persones amb discapacitat intel·lectual vinculades a l’entitat, a l’obrador de Manlleu, amb els mateixos ingredients tradicionals: oli d’oliva verge arbequina i sal del delta de l’Ebre.

Aquest gust amplia les referències d’aquest producte que té el projecte social de Sant Tomàs al darrere i permet ampliar les oportunitats d’inserció laboral de les persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió social. “Per nosaltres era molt important donar a conèixer, no només aquesta nova referència, sinó també el projecte social que hi ha al darrere de les nostres patates fregides, i és un orgull poder-la presentar en un espai tan valuós com és el Fòrum Gastronòmic de Girona”, explica el director general de Sant Tomàs, Ricard Aceves.

Les patates al pebre negre es podran trobar a les botigues habituals a partir del mes de maig, però al Fòrum Gastronòmic de Girona, i de la mà del distribuïdor gironí d’alimentació selecta Ian Vinest, es podran degustar per primera vegada i conèixer en profunditat el projecte que hi ha al darrere.

L’envàs del nou producte incorpora la mirada de l’estudi d’art i disseny de Sant Tomàs, Autèntic, que ha creat les lletres de pebre negre que es poden veure a la bossa. “N’estem molt satisfets, ja que això posa en valor el talent i les capacitats de totes les persones i més concretament les vinculades al nostre estudi d’art”, assegura Aceves.

Aquest nou gust arriba en un moment en què les patates de Sant Tomàs ja es poden trobar a pràcticament tot el territori català, a través d’algunes de les principals cadenes de supermercats, i també a Andorra.

El Fòrum Gastronòmic de Girona tindrà lloc entre els dies 17, 18 i 19 de març al Palau de Fires de Girona. Es tracta d’un punt de trobada anual per a la formació, la reflexió i el debat en el món enogastronòmic, que rep més de 12.000 visitants professionals, on es fan més de cent activitats i sessions, i més de 170 empreses exposen els seus productes.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Diari de la Discapacitat
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.