Dijous, 18 juliol 2024
IniciRECERCA I TECNOLOGIAL’empresa Navilens crea una nova funció “accessible i inclusiva” per a identificar...

L’empresa Navilens crea una nova funció “accessible i inclusiva” per a identificar productes al·lèrgens i vegans

Utilitza una experiència de realitat augmentada per mostrar la informació sense la necessitat que el comprador aixequi el paquet i llegeixi la llista d'ingredients

nova aplicació per productes al·lèrgens i vegans
La nova funció detecta productes al·lèrgens o si són aptes per a vegans i vegetarians // Foto: Navilens

L’empresa espanyola NaviLens ha desenvolupat una nova funcionalitat “accessible i inclusiva” que permet, a través de realitat augmentada, identificar si els productes contenen al·lèrgens o si són aptes per a vegans o vegetarians.

Aquesta funció està inclosa en tots els productes de les marques Pringles i Kellogg comercialitzats a Europa per Kellanova, i ofereix als consumidors informació sobre els ingredients que conté cada envàs.

A diferència dels codis QR, no cal escanejar cada producte de forma individualitzada. A més, utilitza una experiència de realitat augmentada per mostrar la informació sense la necessitat que el comprador aixequi el paquet i llegeixi la llista d’ingredients, a través d’un botó l’usuari podrà filtrar els ingredients escollint entre al·lèrgens, vegetarià, vegà, halal o kosher.

“Amb aquesta nova funció de realitat augmentada s´incrementa la transparència i ens ajuda a complir el nostre propòsit de brindar igualtat d´oportunitats per a tothom”, va assenyalar el director de disseny i operacions de marca de Kellanova Europa, Pete Matthews.

- PUBLICITAT -

Aquesta innovació desenvolupada per NaviLens coincideix amb l’anunci del compromís del Govern per seguir avançant en un etiquetatge accessible que garanteixi l’accessibilitat universal de productes d’especial rellevància per ajudar a accedir a tota la informació a persones amb discapacitat visual.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

SERVIMEDIA
SERVIMEDIA
© SERVIMEDIA. Aquesta informació és propietat de Servimedia. Només pot ser difosa pels clients d'aquesta agència de notícies citant Servimedia com a autor o font. Tots els drets reservats. Queda prohibida la distribució i la comunicació pública per tercers mitjançant qualsevol via o suport.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Ves al contingut