Dijous, 25 abril 2024
spot_img
IniciRECERCA I TECNOLOGIAL’empresa Navilens crea una nova funció “accessible i inclusiva” per a identificar...

L’empresa Navilens crea una nova funció “accessible i inclusiva” per a identificar productes al·lèrgens i vegans

Utilitza una experiència de realitat augmentada per mostrar la informació sense la necessitat que el comprador aixequi el paquet i llegeixi la llista d'ingredients

nova aplicació per productes al·lèrgens i vegans
La nova funció detecta productes al·lèrgens o si són aptes per a vegans i vegetarians // Foto: Navilens

L’empresa espanyola NaviLens ha desenvolupat una nova funcionalitat “accessible i inclusiva” que permet, a través de realitat augmentada, identificar si els productes contenen al·lèrgens o si són aptes per a vegans o vegetarians.

Aquesta funció està inclosa en tots els productes de les marques Pringles i Kellogg comercialitzats a Europa per Kellanova, i ofereix als consumidors informació sobre els ingredients que conté cada envàs.

A diferència dels codis QR, no cal escanejar cada producte de forma individualitzada. A més, utilitza una experiència de realitat augmentada per mostrar la informació sense la necessitat que el comprador aixequi el paquet i llegeixi la llista d’ingredients, a través d’un botó l’usuari podrà filtrar els ingredients escollint entre al·lèrgens, vegetarià, vegà, halal o kosher.

“Amb aquesta nova funció de realitat augmentada s´incrementa la transparència i ens ajuda a complir el nostre propòsit de brindar igualtat d´oportunitats per a tothom”, va assenyalar el director de disseny i operacions de marca de Kellanova Europa, Pete Matthews.

Aquesta innovació desenvolupada per NaviLens coincideix amb l’anunci del compromís del Govern per seguir avançant en un etiquetatge accessible que garanteixi l’accessibilitat universal de productes d’especial rellevància per ajudar a accedir a tota la informació a persones amb discapacitat visual.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

SERVIMEDIA
SERVIMEDIA
© SERVIMEDIA. Aquesta informació és propietat de Servimedia. Només pot ser difosa pels clients d'aquesta agència de notícies citant Servimedia com a autor o font. Tots els drets reservats. Queda prohibida la distribució i la comunicació pública per tercers mitjançant qualsevol via o suport.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content