Dijous, 2 desembre 2021
IniciInclusió LaboralL'empresa d'iniciativa social TIRGI inaugura un nou Centre Especial de Treball a...

L’empresa d’iniciativa social TIRGI inaugura un nou Centre Especial de Treball a Riudellots de la Selva

tirgi nou centre especial treball riudellots de la selva
El president Quim Torra visitant el nou Centre Especial de Treball // Foto: TIRGI

El Centre Especial de Treball de TIRGI ha inaugurat un nou centre de treball a Riudellots de la Selva que crearà 25 nous llocs de treball, dels quals 18 seran ocupats per a persones amb discapacitat física, sensorial, intel·lectual i/o malaltia mental de severa intensitat.

El centre està ubicat al Polígon Industrial de Riudellots de la Selva, Carrer Onyar 90, dins d’una parcel·la de 8.000m 2 , amb una planta de treball de 3.200m 2 i una capacitat de gestió de 40.000 tones/any de paper i cartró.

fiare banca etica crowdfunding

En la planta es desenvoluparan dos línies de treball:

Servei de destrucció confidencial de documentació: TIRGI ha creat aquest nou servei per a disposició dels seus clients. Disposen d’un ampli ventall de contenidors especials precintats per a l’emmagatzematge de documents tant en format paper, com DVD, CD o altres. Garanteixen la traçabilitat des de les instal·lacions dels clients fins a la seva planta de destrucció, amb totes les garanties de qualitat i servei. Aquest servei donarà ocupació a 8 persones amb discapacitat i ha estat subvencionat per la Fundación ONCE amb més de setanta-nou mil euros.

Servei de triatge i classificació de paper i cartró procedent de la recollida selectiva: El servei està basat en el triatge i classificació del paper i cartró en les diferents qualitats, com paper blanc, arxiu, diari, revista, etc. Aquest servei donarà ocupació a 8 persones amb discapacitat.

La resta de personal, com responsables de torn, monitors/es d’atenció a les persones, conductors/es de maquinària i personal administratiu acabaran de completar la totalitat de la plantilla del centre de treball prioritzant la contractació de persones amb discapacitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES