L’empresa d’iniciativa social TIRGI inaugura un nou Centre Especial de Treball a Riudellots de la Selva

Crearà 25 nous llocs de treball, 18 dels quals seran de persones amb discapacitat

tirgi nou centre especial treball riudellots de la selva
El president Quim Torra visitant el nou Centre Especial de Treball // Foto: TIRGI

El Centre Especial de Treball de TIRGI ha inaugurat un nou centre de treball a Riudellots de la Selva que crearà 25 nous llocs de treball, dels quals 18 seran ocupats per a persones amb discapacitat física, sensorial, intel·lectual i/o malaltia mental de severa intensitat.

El centre està ubicat al Polígon Industrial de Riudellots de la Selva, Carrer Onyar 90, dins d’una parcel·la de 8.000m 2 , amb una planta de treball de 3.200m 2 i una capacitat de gestió de 40.000 tones/any de paper i cartró.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En la planta es desenvoluparan dos línies de treball:

Servei de destrucció confidencial de documentació: TIRGI ha creat aquest nou servei per a disposició dels seus clients. Disposen d’un ampli ventall de contenidors especials precintats per a l’emmagatzematge de documents tant en format paper, com DVD, CD o altres. Garanteixen la traçabilitat des de les instal·lacions dels clients fins a la seva planta de destrucció, amb totes les garanties de qualitat i servei. Aquest servei donarà ocupació a 8 persones amb discapacitat i ha estat subvencionat per la Fundación ONCE amb més de setanta-nou mil euros.

BANER_300X250

Servei de triatge i classificació de paper i cartró procedent de la recollida selectiva: El servei està basat en el triatge i classificació del paper i cartró en les diferents qualitats, com paper blanc, arxiu, diari, revista, etc. Aquest servei donarà ocupació a 8 persones amb discapacitat.

La resta de personal, com responsables de torn, monitors/es d’atenció a les persones, conductors/es de maquinària i personal administratiu acabaran de completar la totalitat de la plantilla del centre de treball prioritzant la contractació de persones amb discapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*