L’empoderament de les persones amb discapacitat centrarà la 4a Jornada sobre valors europeus

Organitzada per l’eurodiputat Francesc Gambús

empoderament persones discapacitat jornada valors europeus
Cartell de la jornada sobre valors europeus // Foto: Oficina Parlamentària Francesc Gambús

L’empoderament de les persones amb discapacitat: inserció laboral, dret a la capacitat jurídica i igualtat de gènere seran els eixos centrals de la quarta sessió de la jornada “Una Europa amb valors” que organitza l’Oficina Parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús.

Els debats seran presentats i moderats pel periodista Albert Segura, director i presentador del programa “Solidaris” de Catalunya Ràdio i periodista de l’ACN. L’acte començarà amb un diàleg entre Segura i Antonio Guillén, president del Comitè Català de representants de persones amb discapacitat (COCARMI). Posteriorment, intervindran Laura Pelay, vicesecretària general d’Àrea Externa i portaveu de la UGT – Catalunya, Josep Maria Solé, director de la Fundació Tutelar de les comarques gironines, i Maria Carme Riu, presidenta de l’Associació Dones No Estàndards i Doctorand en Psicologia Social i investigadora amb el treball de recerca europea: “La discriminació en contra de les dones amb discapacitat al Consell d’Europa”.

BANER_300X250

La directora de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Maite Calvo, donarà la benvinguda als assistents, i les conclusions de la jornada i la cloenda de l’acte aniran a càrrec de l’eurodiputat Francesc Gambús, independent en el Grup del Partit Popular Europeu.

“Una Europa amb valors” és un conjunt de jornades organitzades per l’Oficina Parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús que tracta sobre la crisi dels valors europeus, propostes per pal·liar l’allunyament dels ciutadans vers el projecte europeu i el paper de la societat civil per construir una Europa amb valors.

La jornada tindrà lloc el divendres, 17 de novembre, a partir de les 9.30 h, a l’Aula Europa (seu de les institucions europees a Barcelona – Passeig de Gràcia, 90).

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*