FESOCA comença una aturada dels serveis com a protesta per la seva situació econòmica

Provocada pel retard en el cobrament de les subvencions

intèrprets aturada serveis-persones-sordes-fesoca
Servei d’interpretació en llengua de signes // Foto: BuscaSign

La Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) ha anunciat una aturada amb una reducció important dels serveis oferts durant el 13 al 26 de novembre de 2017. com a primera mesura de protesta pel retard en el retard en els pagaments de les subvencions que ha posat l’entitat en una situació econòmica límit. L’entitat però no descarta altres mesures, com l’aplicació d’un ERO, encara que tot dependrà de les notícies que es vagin succeint durant els propers dies.

Malgrat que l’entitat està fent durant aquests dies totes les gestions possibles amb les Administracions Públiques i amb tots els interlocutors possibles per a que aquesta situació es resolgués el més aviat possible, pel moment no s’han produït cap avenç al respecte.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

S’ha arribat a un punt en el que la situació és totalment insostenible, afectant directament a les persones sordes usuàries dels seus serveis i, evidentment als empleats de l’entitat. De fet, els 25 empleats que la Federació té actualment porten quatre mesos sense cobrar.

La FESOCA representa a 30 associacions de persones sordes d’arreu de Catalunya i a més de 30.000 persones sordes, alhora que ofereix diferents serveis a les persones sordes d’arreu de Catalunya. Serveis d’interpretació en llengua de signes, atenció social, intermediació laboral, atenció a col·lectius en risc d’exclusió social (dones, tercera edat, col·lectiu LGTBI, immigrants, etc.), serveis de formació i difusió informativa (webvisual.tv), entre d’altres.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*