L’AVE ‘low cost’ de RENFE estarà adaptat a persones amb discapacitat i comptarà amb el servei Atendo

Es posarà en marxa el proper 6 d'abril

ave low cost persones discapacitat servei atendo
El ministre Ávalos durant la presentació del AVE ‘low cost’ (AVLO) // Foto: Renfe

El proper 6 d’abril RENFE posarà en marxa el nou servei d’AVE “low cost” (AVLO) entre Madrid i Barcelona, que estarà adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i també comptarà amb els servei Atendo d’atenció i assistència gratuïta per a persones amb discapacitat en estacions.

Tot i que, segons consta a la seva pàgina web, els bitllets de l’AVLO tindran un preu bàsic, sense descompte, d’entre 10 i 60 euros, s’ha de tenir en compte que la companyia cobrarà als viatgers alguns serveis complementaris.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un aspecte a tenir en compte és que el preu bàsic del bitllet de l’AVLO només inclou el transport d’un equipatge de mà que no superi unes mides determinades (27x36x25 cm) a més d’una maleta de cabina que també s’ajusti a un tamany màxim (55x35x25 cm). En cas de portar més d’una maleta s’haurà d’abonar un suplement d’entre 10 i 30 euros

També s’haurà de pagar apart la connexió inal·làmbrica a internet (wifi) o 10 euros més si el client selecciona una plaça concreta. D’altra banda, el nou AVLO permet cambiar o anular el bitllet fins a 30 minuts abans de la sortida del tren, però aquesta possibilitat comporta un cost addicional de 8 euros a l’hora de contractar el servei.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*