El Teatre Tarragona acull la preestrena d’un documental sobre com és conviure amb la síndrome de Williams

Plasma el dia a día de l’Ana Megia, jove afectada per aquesta malaltia

teatre tarragona preestrena documental síndrome williams
L’Ana Megía, protagonista del documental // Foto: La vida con Williams

El Teatre Tarragona acull el proper diumenge, dia 16 de febrer, a les 19.00 hores, la preestrena del documental “La vida con Williams”, un film produït, dirigit i co-escrit per Emanuel Munteanu, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació PortAventura, la Fundació Privada Reddis i La Fira Centre Comercial.

El documental tracta sobre el dia a dia d’Ana Megia, una jove tarragonina de 27 anys que pateix la síndrome de Williams. A “La vida con Williams” veurem el dia a dia de l’Ana, les seves amistats, els seus familiars, el món laboral i la intervenció d’especialistes i professionals del tema.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La síndrome Williams-Beuren es produeix per una pèrdua de material genètic al cromosoma 7. Està caracteritzat per uns trets facials típics, una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i la hipercalcèmia. Aquesta síndrome la pateix 1 de cada 7.500 nou nascuts.

L’objectiu de la pel·lícula és donar a conèixer la malaltia, sent el primer film del món que ensenya el dia a dia d’una persona amb aquesta síndrome.  

BANER_300X250

Totes les persones que vulguin assistir a la preestrena poden adquirir les seves entrades al següent enllaç.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*