S’apropen les inscripcions del Programa Respir ‘Estiu és Teu’ per a familiars d’infants i joves amb discapacitat

Estaran obertes del 2 al 14 de maig

programa respir estiu es teu dependència discapacitat inscripcions
Per aquest any hi han previstes unes 50 places dins el programa // Foto: Ajuntament de Tarragona

El proper 2 de maig s’obren les inscripcions per participar en les estades del programa Respir ‘Estiu és Teu’ que promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya a través de l’Agència Catalana de Joventut (ACJ), i que tenen l’objectiu d’oferir un respir a les famílies dels infants i joves amb grau de dependència o grau de discapacitat reconegut, L’edició d’aquest any 2018 s’adreça a infants entre els 5-14 anys, que tenen grau de discapacitat o grau de dependència reconegut en el moment de la preinscripció i que específicament requereixen un suport especial que els faciliti la seva participació activa i de forma inclusiva en estades del programa de l’Estiu és Teu.

Aquest suport especial es concreta en un màxim d’un/a monitor/a vetllador/a per participant que s’incorpora a la ràtio de monitors per estada. Específicament va adreçat a infants i joves que assisteixen totalment o parcialment a l’escola ordinària i requereixen un monitor de suport.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per aquest any 2018, el Departament disposa d’un màxim de 50 places en aquest programa. Preinscripció entre el 2 de maig (a partir de les 12 h) i el 14 de maig (fins a les 12 hores).

BANER_300X250

1 Comentaris

  1. Bona tarda,

    Algú sap quin és el motiu pel qual aquest programa només s’adreça a infants escolaritzats a escoles ordinàries ?
    Moltes gràcies

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*