L’Associació Arep celebra el 40è aniversari al costat de les persones amb problemes de salut mental

Ha preparat un seguit d’actes commemoratius pel 18 d’octubre

programa-arep-40-aniversari-salut-mental

Aquest any l’Associació Arep per la salut mental celebra el 40è aniversari. L’Arep és una entitat que va néixer el 1979 per cobrir la necessitat d’atenció a persones amb problemes de salut mental a Barcelona.

Des de llavors l’entitat ha treballat per a la millora de les condicions de vida de les persones amb problemes de salut mental entre 15 i  65 anys, la seva integració en la societat i en el sistema productiu i la lluita contra els tòpics i els perjudicis que, més que la malaltia mental en si, els acorralen i aïllen.

BANER_300X250

Per celebrar aquestes quatre dècades de treball al costat de les persones amb problemes de salut mental, l’entitat ha programat tot un seguit d’actes commemoratius pel proper divendres 18 d’octubre.

Començaran amb un esmorzar solidari a la botiga ecològica Cal Romesco Botiga de productes ecològics, socials i de proximitat que dona feina a 10 persones amb problemes de salut mental. 

Durant tota la matinal, de 9h a 15h, es farà una jornada de Portes Obertes de l’entitat, on tindrà lloc una xerrada d’esport i salut mental per a estudiants i una gimcana. 

Ja per la tarda arribarà el torn de la Festa del 40è aniversari al Centre Cívic Can Clariana. A partir de les 18h es farà l’acte institucional, que comptarà amb el visionat d’un vídeo commemoratiu 40 anys; testimonis vinculats a l’Arep; la Càpsula del temps i un aperitiu.

La jornada es tancarà amb un concert de la banda Ignasi Zamora blues reunion a la Plaça del Centre Cívic Can Clariana a les 20h.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*