L’Associació Aprenem organitza una sessió de cinema per a infants amb autisme

El passi serà el diumenge 6 al cinemes Filmax de Gran Via 2 (Barcelona)

cartell cinema per a tothom
Cartell de la sessió // Foto: Imatge cedida per IMD Barcelona

L’Associació APRENEM organitza una sessió de cinema per a famílies amb infants amb autisme amb la pel·lícula d’animació familiar “La casa màgica”. Una activitat com anar al cinema en família pot convertir-se en una missió complicada i gairebé impossible per a moltes famílies amb infants amb autisme.

La foscor, el volum, les dificultats de concentració i el fet de no poder moure’s són factors que inquieten a aquests nens i nenes fins a tal punt que en alguns casos resulta molt difícil per a la família poder finalitzar el visionat de la pel·lícula.

BANER_300X250

Per aquest motiu, l’Associació APRENEM organitza periòdicament sessions de cinema inclusives que tenen en compte de manera específica les necessitats d’aquestes famílies perquè també puguin gaudir del cinema familiar. Es tracta de sessions de cinema obertes a tothom però que compten amb determinades mesures per a la creació d’un ambient més segur.

Mantenir el llum ambient durant la sessió, eliminar els anuncis, fer que el volum sigui més baix, permetre que els assistents puguin aixecar-se i caminar i oferir activitats que anticipen la comprensió són algunes de les mesures que s’ofereixen per garantir la tranquil·litat dels infants. També s’ofereix un servei de monitors perquè els infants que vulguin sortir de la sessió puguin realitzar fora de la sala activitats relacionades amb la pel·lícula mentre els seus pares i germans continuen gaudint de la pel·lícula.

El proper diumenge 6 de març tindrà lloc una d’aquestes sessions amb la pel·lícula “La casa màgica”, un film d’animació familiar on el protagonista és un gat entremaliat que viurà mil aventures amb els seus companys.

La sessió tindrà lloc als cinemes Filmax Granvia (Centre Comercial Gran Via 2) a les 12 h. El preu general és de 5 euros (els socis d’APRENEM tenen preus reduïts). Es poden reservar entrades enviant un correu electrònic a aprenem.atencio@gmail.com. Les entrades es podran recollir i pagar el mateix dia de la sessió a partir de les 11 h.

Font: IMD Barcelona

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*