M4Social, una iniciativa per impulsar la transformació digital de les entitats socials

És un projecte liderat per la Taula del Tercer Sector Social

m4social logo
Logo M4Social // Foto: Imatge cedida per Taula del Tercer Sector Social

El passat dimecres 2 de març la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mobile World Capital Barcelona i l’Obra Social ‘la Caixa’ van presentar la iniciativa ‘m4Social’, que desenvoluparà la Taula del Tercer Sector amb el suport de les altres 3 institucions signants.

La iniciativa ‘m4Social’/inclusive Mobile’ pretén desenvolupar el valor social del mòbil i el seu gran potencial per donar resposta a les necessitats socials, principalment dels col·lectius i persones més vulnerables, i impulsar la transformació digital de les entitats socials i dels serveis d’atenció a les persones.

BANER_300X250

És una iniciativa que neix a Barcelona, liderada per la Taula del Tercer Sector Social a partir d’una idea de ccyc, empresa catalana de continguts i comunicació digital, però amb vocació d’adquirir una dimensió global. ‘m4Social’ posarà en contacte les necessitats socials detectades per les 3.000 entitats socials que agrupa la Taula del Tercer Sector, els desenvolupadors d’aplicacions mòbilsi les fonts de finançament per fer-les realitat.

Les tres àrees d’actuació prioritàries de ‘m4Social’ per al 2016 seran: el dret a l’habitatge, la inserció laboral i l’abandonament escolar prematur. ‘m4social’, en la seva primera fase, té una durada de 3 anys i un pressupost inicial de 522.950€, aportats per l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social “la Caixa” i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social, i amb el suport material de la Fundació Mobile World Capital.

En la presentació, celebrada a la sala de premsa de l’Ajuntament de Barcelona, van intervindre, Laia Ortiz, segona Tinent d’alcalde de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Oriol Illa, president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Aleix Valls, Director General de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, i Marc Simón, director corporatiu de l’Àrea Social de la Fundació Bancària “la Caixa”.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*