L’Associació Alba se suma al Giving Tuesday amb dos projectes solidaris i inclusius

‘Teràpies amb el cor’ de caninoteràpia i ‘Pedalem per canviar el món’

associació alba giving tuesday projectes solidaris inclusius
Un dels projectes inclou sessions de caninoteràpia // Foto: Associació Alba

L’Associació Alba participa en el #GivingTuesday amb dos projectes solidaris i inclusius: ‘Teràpies amb el cor’ (sessions de caninoteràpia per a persones de l’Escola Alba i dels centres ocupacionals d’Alba i L’Espígol) i ‘Pedalem per canviar el món’ (l’adquisició d’una bicicleta per al Club Ciclista Alba).

Per promoure les donacions i donar a conèixer aquesta iniciativa, el Club Ciclista Alba i les persones que fan caninoteràpia –acompanyades per un dels gossos de Teràpiesamb el Cor– muntaran una parada informativa al carrer del Carme i repartiran informació de la campanya “Un Dia per Donar” als ciutadans i comerciants de Tàrrega.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A Cervera, també es portarà a terme una acció informativa al carrer amb les persones del centre ocupacional L’Espígol d’Alba.

Les persones i empreses que vulguin col·laborar en els projectes poden fer una donació a través de la botiga online.

BANER_300X250

Giving Tuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia, a tot el món, a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (tasques de voluntariat), etc., referit sempre a causes socials.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*