L’exposició VI5ions arriba a l’Hospitalet per mostrar la integració laboral de les persones amb discapacitat

S’inaugura el 29 de novembre amb la presència de l’alcaldessa, Nuria Marín

exposició fotogràfica històries superació grup sifu
És una mostra de 15 fotografies de persones amb discapacitat conegudes i anònimes // Foto: Grup SIFU

L’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat acull l’exposició fotogràfica: VI5ons històries de superació personal, un projecte creat per la Fundación Grupo SIFU per sensibilitzar sobre les persones amb discapacitat i la seva plena integració en el món laboral.

Aquesta exposició, que s’inaugurarà el dimecres 29 de novembre a les 18:30h, coincidirà amb la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebra el pròxim 3 de desembre.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A través de quinze fotografies, la mostra té l’objectiu d’acostar a l’espectador el dia a dia del col·lectiu de persones amb diversitat funcional, mostrant les seves capacitats i la seva normalització en l’entorn laboral.

Esportista, metge, cantant o jardiner són algunes de les professions que duen a terme els quinze protagonistes de l’exposició. Es tracta de personatges anònims o coneguts, com és el cas de Juan Manuel Montilla (El Langui), que desenvolupen amb normalitat la seva professió malgrat la seva discapacitat. Els fotoperiodistes Quim Puig i Romuald Gallofré signen les fotografies.

BANER_300X250

La mostra, que va iniciar el seu recorregut a Mataró l’agost de 2015, ha passat ja per 20 ciutats d’Espanya i sales tan emblemàtiques com el gran teatre del Liceu de Barcelona.

L’acte d’inauguració de l’exposició comptarà amb la presència de l’Alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Nuria Marín i del Regidor de Benestar Social, Jesús Husillos. A més, comptarà amb l’assistència de quatre dels protagonistes de les histories, quatre persones amb diversitat funcional que demostren que la plena inclusió al mercat laboral és possible i que una discapacitat no marca els límits ni les capacitats de les persones.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*