22.6 C
Barcelona
Dijous,28maig,2020
Inici Entitats La Fundació l’Espiga rep una aportació econòmica del Festival Música i Veu

La Fundació l’Espiga rep una aportació econòmica del Festival Música i Veu

fundació l'espiga aportació econòmica festival música i veu
Moment de l’entrega del xec amb l’aportació econòmica // Foto: Fundació Pinnae

La Fundació l’Espiga va rebre la setmana passada una aportació econòmica de la Fundació Pinnae com a part del compromís que va adquirir el Festival Música i Veu  en la seva tercera edició i que es concretava en aportar el 10% de la seva recaptació a l’entitat de Vilafranca del Penedès.

La Fundació l’Espiga és una entitat sense ànim de lucre del Penedès que, des del 1983, es dedica al desenvolupament personal i millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat en tot el seu cicle vital. Al recinte de la seu central està ubicada l’escola d’educació especial Delta-Espiga on s’atenen a 64 alumnes des del 3 als 21 anys i el centre de dia i ocupacional l’Espiga on s’atenen a 58 persones adultes que segueixen programes d’ajustament personal i social i d’ocupació terapèutica amb diferents nivells de suports. D’altre banda, el servei de rehabilitació, ubicat a un edifici independent del mateix recinte, ofereix els serveis de fisioteràpia i logopèdia tant a persones ateses als diferents serveis de l’entitat com a pacients derivats d’altres serveis.

El Festival de Música i Veu és una aposta cultural organitzada per la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca. Per tercer any consecutiu, el festival ha ofert sis mesos d’actuacions de primer nivell aplegant grups musicals d’estils i públic ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori. Els 10 concerts que han tingut lloc aquest any a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, les tardes de diumenge, han tingut un increment del públic del 18% respecte del 2016. El Música i Veu ja prepara una quarta edició amb diferents novetats que pretenen reforçar l’assistència de públic més jove i on també destinarà part de la seva recaptació a una entitat social del Penedès.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES ENTRADES

Maite Ruiz: “La LADD està formada per persones interessades en la defensa dels drets”

Maite Ruiz, presidenta de LADD // Foto: Associació LADD Hem volgut parlar en aquesta entrevista amb Maite...

Barcelona llança un pla de xoc en salut mental per combatre els efectes de la Covid-19

Els programes de suport emocional seran vitals per superar la crisi // Foto: Salut Mental Catalunya L’Ajuntament de...

Un assaig clínic accelera la recerca de nous tractaments en malalties neurodegeneratives

L'assaig pot accelerar les vies per trobar possibles tractaments // Foto: Federació ASEM Un assaig clínic per a...

Maravillas Rojo: “Aquesta crisi ha posat de relleu la importància de la vida i les persones”

L'espai #reflexionsdefutur ha entrevistat a Maravillas Rojo // Foto: Taula Tercer Sector A partir de la crisi sanitària,...

COMENTARIS RECENTS