L’Ajuntament de Reus instal·la jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda als parcs de la ciutat

És un projecte dels Pressupostos Participatius del 2018

reus-Instal·lació-jocs-adaptats-per-a-infants-amb-mobilitat-reduïda
La instal·lació dels jocs adaptats es produirà en dotze parcs // Foto: Ajuntament de Reus

L’Ajuntament de Reus ha iniciat el treballs d’instal·lació d’elements de jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda en dotze parcs de la ciutat, una proposta recollida als Pressupostos Participatius del 2018.

L’objectiu del projecte és reforçar el caràcter inclusiu dels parcs públics de la ciutat amb la instal·lació de nous elements adaptats per a usuaris amb mobilitat reduïda.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els criteris de selecció dels parcs on actuar va tenir en compte la concurrència d’infants als parcs, la seva accessibilitat i les característiques dels elements existents. En els parcs més concorreguts s’hi ha posat més esforç per equipar-los amb més elements nous i de majors dimensions; mentre que a la resta s’hi instal·larà un nou element adaptat més petit però seguint amb el criteri d’inclusió.

Els treballs, gestionats per les Brigades Municipals i adjudicats a l’empresa Oziona Soluciones de Entretenimiento SL, s’han iniciat amb els obres de  fonamentació, i properament s’instal·laran els aparells de joc.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*