L’Ajuntament de Barcelona obre les inscripcions pel servei de lleure de qualitat per a les persones amb discapacitat

Es poden presentar sol·licituds del 2 al 20 de setembre

servei-lleure-qualitat-personess-discapacitat-barcelona

L’Ajuntament de Barcelona obre el proper 2 de setembre el període d’inscripció per al servei ‘Temps per a tu’ que fomenta el lleure de qualitat per a les persones amb discapacitat i, alhora, promou la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

El servei ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a diferents edats: petita infància (d’1 a 3 anys), infància i adolescència (de 4 a 17 anys) i joves i persones adultes (per a més grans de 18 anys). Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. I són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per apuntar-s’hi, cal emplenar la fitxa de sol·licitud (per a infants i adolescentsper joves i persones grans) i lliurar-la a través del correu electrònic tempsperatu@bcn.cat, adjuntant el reconeixement del grau de discapacitat, si es té. El termini d’inscripcions acaba el 20 de setembre, encara que es mantindrà obert mentre hi hagin places.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*