El sud-coreà Lee Duck-hee, primer tennista sord en guanyar un partit en un torneig de l’ATP

Li van diagnosticar discapacitat auditiva amb només 2 anys

lee-duck-hee-tennista-sord-torneig-atp

El tennista sud-coreà de 21 anys Lee Duck-hee s’ha convertit en el primer jugador sord en guanyar un partit en un quadre final d’un torneig de l’ATP, després d’imposar-se al suís Henri Laaksonen en primera ronda del torneig de Winston-Salem (Estats Units).

Duck-hee va afirmar al finalitzar el partit que el seu camí ha estat “difícil”, però l’ajuda de la seva família el va ajudar a superar els moments difícils. “La gent es reia de la meva discapacitat, em deien que no hauria d’estar jugant. Volia ensenyar-li a tots que podia fer-ho. El meu missatge per a aquells amb una discapacitat auditiva és que no es desanimin. Si t’esforces, pots fer qualsevol cosa”, va afirmar el sud-coreà en declaracions recollides per la web del circuit.

No obstant aquesta victòria, el sud-corea va caure derrotat en la segona eliminatòria en tres sets pel tennista polac Hubert Hurkacz

Lee Duck-hee va ser diagnosticat de discapacitat auditiva amb només 2 anys. Durant els partits no pot escoltar les indicacions dels jutges de línia ni tampoc al jutge de cadira, amb els que es comunica mitjançant senyals i gestos.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*