L’Ajuntament de La Canonja subvenciona la remodelació del nou centre social La Muntanyeta Bonavista

Atorga 100.000 euros que es faran efectiu en dos pagaments

ajuntament canonja subvenció remodelació centre social bonavista
La signatura del conveni de col·laboració s’ha celebrat aquest matí // Foto: APPC Tarragona

L’Ajuntament de La Canonja i la Fundació La Muntanyeta han signat avui un conveni de col·laboració per la posada en funcionament del nou centre d’atenció a persones amb paràlisi cerebral. En el marc d’aquest conveni, el consistori atorga a la Fundació una subvenció de 100.000 euros que es farà efectiva en dos pagaments. El primer, serà corresponent a aquest any 2018, i el següent, per al proper any 2019. Aquesta subvenció es destinarà, concretament, a les instal·lacions de fontaneria i d’alguns rails grua que requereix el nou equipament.

FREEFORMSTYLE-600X300

Segons l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, “aquesta col·laboració és una mostra de l’interès i la preocupació d’aquest ajuntament cap a les persones amb necessitatsespecials amb l’objectiu d’aconseguir crear-los un entorn educatiu, cultural i d’oci que els permeti desenvolupar-se el màxim possible”.

banner_300x200_entrenuvols

De la seva banda, el vicepresident de la Fundació La Muntanyeta, Pepe Pedregal, ha volgut agrair la bona predisposició del consistori. “El nostre projecte necessita la complicitat de diversos agents del territori i, en aquest cas, l’Ajuntament de La Canonja demostra que les administracions públiques són claus per garantir la viabilitat de projectes com el nostre que donen servei a persones de tota la demarcació de Tarragona”, ha apuntat Pedregal.

Cal tenir en compte que el nou equipament social La Muntanyeta Bonavista permetrà ampliar l’atenció i les activitats destinades a les persones amb paràlisi cerebral, i així donar resposta a la demanda i llistes d’espera actuals. La Fundació treballa en aquest projecte de rehabilitació de l’antic institut del barri de Bonavista des del 2015. Les obres avancen segons el calendari previst, i la intenció és que finalitzin a finals del 2019. El nou equipament esdevindrà una residència per a 60 persones i un centre ocupacional de 50 places.

Amb la signatura d’aquest acord de col·laboració, l’Ajuntament de La Canonja aposta decididament a donar suport a projectes que facilitin el desenvolupament integral dels drets i oportunitats de les persones afectades de paràlisi cerebral o altres encefalopaties.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*