El Grup Alba inaugura nous equipaments informàtics adquirits amb una campanya de crowfunding

Es van recaptar més de 15 mil euros amb la iniciativa “Connectats amb el món”

presentació equipaments informàtics grup alba campanya crowfunding
Els usuaris van explicar les aventatges de comptar amb aquests nous equipament // Foto: Associació Alba

Ahir diferents representants de CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” van visitar les recent estrenades sales d’informàtica a l‘Escola Alba i al Centre Ocupacional Alba, així com les pantalles digitals que ja estan instal·lades en aquests dos centres, que es van adquirir gràcies a la campanya de crowfunding que es va realitzar el passat mes d’octubre.

Amb aquesta iniciativa sota el nom “Connectats amb el món” es van aconseguir 16.371,6 euros que es van recollir gràcies a les aportacions realitzades per més de 300 clients de l’entitat financera i particulars a través de la banca online, caixers automàtics i les oficines físiques; i per l’aportació de 10.000 euros realitzada per CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa”. Entre tots es va aconseguir superar el repte marcat que era de 15.000€.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant la visita, els alumnes de l’escola van explicar la importància de poder comptar amb aquestes eines tecnològiques i han fet algunes demostracions en directe buscant vídeos de música o fent servir aplicacions i jocs. “Aquesta inversió amb material tecnològic suposarà un abans i un després per a moltes persones. Les pantalles tàctils i digitals permetran que persones amb mobilitat reduïda puguin participar d’activitats a través de la informàtica i treballar l’estimulació o d’altres aspectes relacionats amb l’autonomia que fins ara no s’havien fet”, va explicar Maite Trepat, directora de l’Associació Alba.

Per la seva banda, Jaume Masana, director territorial a Catalunya de CaixaBank, es va mostrar molt content amb l’èxit d’aquesta iniciativa. “No sabíem què passaria, era la segona vegada que posàvem en pràctica un crowdfunding, però amb Alba hem aconseguit superar el repte que ens havíem marcat. Estem segurs que eines com aquestes permetran millorar i facilitar el treball educatiu dels alumnes de l’escola i els aportarà un benestar”.

BANER_300X250

Finalment Pere Huguet, director corporatiu d’Acció Social de CaixaBank va explicar l’objectiu d’aquesta iniciativa: “Aquest projecte barreja el que és la donació per part de la Fundació Bancària “la Caixa” arribant als punts més locals amb donar l’oportunitat als clients de CaixaBank a participar-hi”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*