Dilluns, 17 maig 2021
spot_img
IniciAccessibilitat UniversalL’Ajuntament de Barcelona participa en una jornada d’Eurocities sobre barreres a l’accessibilitat...

L’Ajuntament de Barcelona participa en una jornada d’Eurocities sobre barreres a l’accessibilitat i envelliment

Dins el grup de treball “Ciutats sense barreres” que lidera l’IMPD

El passat 25 de març va tenir lloc la jornada “City dialogue on barriers and loneliness” dins el grup de treball “Ciutats sense barreres” d’Eurocities, que lidera l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), i que va reunir representants de ciutats dels grups de treball d’accessibilitat i envelliment, entre d’altres.

El regidor de l’IMPD, Joan Ramon Riera, va donar la benvinguda a la jornada destacant que “Barcelona és una ciutat compromesa amb les dones amb discapacitat”. 

També van intervenir Laura Trujillo i Sergi Morera, responsables de planificació i avaluació de l’IMPD, amb la presentación de les intervencions públiques més rellevants per a les persones amb discapacitat durant l’any de pandèmia de covid-19 en relació amb els àmbits d’accessibilitat física i comunicativa, ocupació i promoció de l’autonomia personal.

Amb el lema ‘Res sobre nosaltres, sense nosaltres’ es va recordar que l’objectiu de l’IMPD es aconseguir la implementació de la inclusió de forma transversal a totes les àrees públiques de la ciutat. A més, es van destacar els esforços fets durant la pandèmia per a garantir la vida independent i l’autonomia personal.

En aquest sentit, i amb el lema ‘Res sobre nosaltres, sense nosaltres’ es va recordar que l’objectiu de l’IMPD es aconseguir la implementació de la inclusió de forma transversal a totes les àrees públiques de la ciutat. 

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

2 COMENTARIS

  1. Es muy importante dar visibilidad a este gran problema que sufren muchas personas con algún tipo de discapacidad. Las barreras arquitectónicas no son pocas y deberían ir eliminándose.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES