Curs d’orientació professional per a la inserció sociolaboral de joves amb discapacitat intel·lectual a la URV

Per a joves inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil

curs-orientació-professional-inserció-sociolaboral-discapacitat-intel·lectual

La Universitat Rovira i Virgili impartirà a partir del proper mes de novembre un curs d’orientació professional per a la inserció sociolaboral de joves amb discapacitat intel·lectual inscrits al Sistema de Garantia Juvenil.

L’objectiu d’aquest curs és proporcionar formació universitària als joves amb discapacitat intel·lectual enfocada a millorar la seva autonomia, formació acadèmica i preparació laboral.

BANER_300X250

També pretén dotar els joves de les habilitats necessàries per augmentar les seves possibilitats d’inserció laboral, per accedir a treballs en la modalitat de treball amb suport; i proporcionar experiències inclusives i de normalització dins de la Comunitat Universitària.

Finalment la formació vol facilitar una formació integral i personalitzada perquè els joves amb discapacitat intel·lectual puguin participar com a membres de ple dret a la seva comunitat.

El curs començarà el 20 de novembre i acabarà el 30 de juny del 2020. És presencial i gratuït i té una durada de 379h en horari de dilluns a divendres. La formació s’impartirà al Campus Catalunya (tallers de primers auxilis); Campus Sescelades (tallers de laboratori) i al Campus Bellisens (taller d’ horticultura i manteniment d’espais oberts).

Les persones interessades ja poden realitzar la inscripció o bé ampliar la informació a través del correu vanessa.rejano@fundacio.urv.cat

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*