Dijous, 27 gener 2022
IniciInclusió LaboralL’Agència Tributària convoca 20 places d’ordenança reservades per a persones amb discapacitat...

L’Agència Tributària convoca 20 places d’ordenança reservades per a persones amb discapacitat intel·lectual

Del total de places, 2 estan assignades a la província de Barcelona

agència tributària places ordenança discapacitat intel·lectual

L’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) ha convocat 20 places de personal laboral fix corresponents a la categoria d’ordenança, reservades a persones que acreditin discapacitat intel·lectual en grau igual o superior al 33%, segons resolució que publica avui el Butlletí Oficial de l’estat.

D’aquestes places, 2 estan assignades a Barcelona. La resta es distribueixen provincialment, quedant assignades de la següent manera: La Corunya, 2; Bilbao, 1; Cadis, 2; Múrcia, amb destinació a Cartagena, 1; Las Palmas, 1; Madrid, 6; i 1, respectivament, per a Oviedo, Sevilla, Tenerife, València i Saragossa.

Aquesta convocatòria es realitza en compliment del que disposa el Reial Decret 955/2018, de 27 de juliol, pel qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2018, i té per objecte convocar les places ofertes per a ser cobertes per persones amb discapacitat intel·lectual, dins el torn específic que aquestes tenen assignat.

Arrel d’una proposta del Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI), l‘Estatut Bàsic de l’Empleat Públic va elevar al 2011 la quota de reserva per a persones amb discapacitat a les administracions públiques del 5 a 7%, atribuint aquest 2 per 100 de s’incrementi a persones amb discapacitat intel·lectual.

Secció patrocinada per

FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content