Dijous, 2 desembre 2021
IniciDiscapacitatLa Revista Española de la Discapacidad publica l’estudi del greuge econòmic de...

La Revista Española de la Discapacidad publica l’estudi del greuge econòmic de les persones amb discapacitat de Barcelona

Es tracta d’un estudi pioner a Espanya impulsat per l’Ajuntament de Barcelona

persones-discapacitat-greuge-economic-barcelona
L’estudi és pioner en tot l’Estat Espanyol // Foto: Ajuntament de Barcelona

La Revista Española de Discapacidad, del Centro Español de Documentación sobre Discapacidad, una de les revistes més rellevants de l’àmbit de la discapacitat, ha publicat l’estudi del greuge econòmic de les persones amb discapacitat, que va realitzar el 2016 l’Ajuntament de Barcelona, per quantificar el sobreesforç econòmic que assumeixen les persones amb discapacitat per mantenir els estàndards de vida del seu entorn, identificant les necessitats de suport i les diferents ajudes, bonificacions i ingressos derivats de la seva situació personal.

L’autoria d’aquest estudi és de Jordi Puig i Gabau i Marta Segura Bonet, de l’Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI-UPF).

fiare banca etica crowdfunding

Aquest article resumeix les fites principals d’un dels estudis pioners sobre el greuge comparatiu econòmic. L’any 2006, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat va publicar el primer estudi a Espanya sobre el tema, amb el títol de ‘El greuge comparatiu econòmic de les persones amb discapacitat de la ciutat de Barcelona. El sobreesforç econòmic que origina la discapacitat’.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES