Dissabte, 23 setembre 2023
IniciL’ADFO posa en marxa la campanya ‘Posem-nos les piles, fem Osona accessible’
Array

L’ADFO posa en marxa la campanya ‘Posem-nos les piles, fem Osona accessible’

Per garantir l’accessibilitat universal a la comarca

campanya adfo posem-nos les piles fem osona accessible
La campanya busca garantir els drets de les persones amb discapacitat física // Foto: ADFO

L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) ha iniciat la campanya ‘Posem-nos les piles, fem Osona accessible’ una iniciativa perquè es tinguin en compte a la comarca d’Osona les necessitats específiques d’accessibilitat universal de les persones amb discapacitat física i s’asseguri la garantia dels seus drets en igualtat d’oportunitats amb la resta de la població.

ICF23_Baner Financament-300x600

L’acció arriba com a reacció per la situació viscuda per les persones amb discapacitat física durant la situació d’emergència sanitària. En moltes ocasions no s’han tingut en compte les necessitats especials d’aquest col·lectiu i no han pogut accedir a les orientacions bàsiques d’higiene sanitàries i de protecció que s’estaven oferint a la població.

Durant el mesos de juliol i agost l’entitat contactarà amb tots els ajuntaments de la comarca per tenir accés als plans d’accessibilitat dels municipis i fer una diagnosi de l’estat actual. A partir del mes de setembre habilitarà un espai a la seva web i un número de telèfon perquè la gent a través de missatge o de whatsapp pugui enviar-los els punts NO accessibles i els punts accessibles d’Osona.

L’ADFO farà arribar periòdicament tota la informació recopilada a l’òrgan competent perquè pugui prendre les mesures oportunes i a vetllar perquè es compleixi amb tota la normativa d’accessibilitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb aquesta acció l’entitat reprèn la seva feina per suprimir barreres arquitectòniques, una tasca que realitza des de l’any 1982, any de la seva fundació. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

1 COMENTARI

  1. Pues ya era hora que lo hiciera ADFO, porque desde 2016, he puesto yo solo ( César León) alrededor de 150 denuncias en materia de accesibilidad en Vic.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content