Divendres, 14 juny 2024
IniciDISCAPACITATL’acidH impartirà el proper curs escolar  l’IFE d’Auxiliar de Vendes i Atenció...

L’acidH impartirà el proper curs escolar  l’IFE d’Auxiliar de Vendes i Atenció al Públic

curs ife auxiliar vendes atenció públic acidh
Cartell del curs d’auxiliar de vendes i atenció al públic // Foto: acidH

L’acidH impartirà el proper curs escolar 2017-2018 un Itinerari Formatiu Especial (IFE) d’Auxiliar de Vendes i Atenció al Públic per a persones amb IL (Intel·ligència Línit), sumant-se d’aquesta manera a l’ampliació de l’oferta de places del pla pilot experimental d’IFE que la Generalitat va engegar l’any passat amb vuit centres per atendre la demanda real d’alumnes amb necessitats educatives especials.

L’acidH impartirà l’IFE d’Auxiliar de Vendes i Atenció al Públic a l’Escola Vida Montserrat, que imparteix també l’Educació Secundària Obligatòria Adaptada des de 1994. En aquesta escola es potencien al màxim les capacitats intel·lectuals, emocionals i socials dels alumnes amb discapacitat intel·lectual lleugera o Intel·ligència Límit. Parteix d’una metodologia experencial, dinàmica i constructivista, amb grups de 8 a 10 alumnes i amb el suport d’un equip docent especialitzat en didàctiques adequades als estils cognitius dels alumnes.

Per accedir a un IFE cal formalitzar la sol·licitud de preinscripció corresponent encara que s’estiguin cursant altres ensenyaments al mateix centre. Només es pot presentar una sol·licitud per persona i s’hi poden fer constar fins a tres peticions, per ordre de preferència. La sol·licitud es presenta al centre de la primera petició.

PUBLICITAT

L’acidH (Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà) és una entitat declarada d’Utilitat Pública que des de 1994 treballa per l’atenció de les persones amb Intel·ligència Límit (IL) i discapacitat intel·lectual lleugera, la principal funció de la qual és a millorar la seva qualitat de vida amb la prestació de serveis per cobrir les seves necessitats a nivell social, laboral i formatiu, en les diferents etapes vitals.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content