La VI edició de la cursa solidària del Jonc anirà a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple

Se celebra el 26 de març a la localitat de Camarasa

cartell cursa solidària del jonc camarasa
Cartell de la cursa del Jonc // Foto: FEM

El proper diumenge 26 de març tindrà lloc a Camarasa una nova edició de la cursa del Jonc, que se celebra des de fa 6 anys i reuneix a tres escoles de la comarca de la Noguera. Està organitzada pel Consell Esportiu de la Noguera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Camarasa i l’Associació Esportiva Escolar ZER EL JONC i les AMPA de les escoles de Menàrguens, La Ràpita i Camarasa.

Tots els anys aquesta iniciativa destina els beneficis de les inscripcions a una entitat, i enguany aniran a la Fundació Esclerosi Múltiple per ajudar a les persones amb malalties neuromusculars.

Ara fa cinc anys es va organitzar la primera cursa infantil per als alumnes de la ZER El Jonc, i la primera cursa popular. Després d’una temporada realitzant aquesta cursa a Menàrguens, el curs passat es va decidir fer-la rodar per les escoles de la ZER. Després de la bona experiència de la 5a edició a La Ràpita aquest any es visita la tercera de les localitats, Camarasa. La cursa, que s’iniciarà a les 11 hores, comptarà amb una àmplia participació infantil, amb circuits renovats i un entorn inmillorable.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*