Diumenge, 17 octubre 2021
HomeCulturaLa tercera edició de La GRAN pantalla deixa un palmarès amb treballs...

La tercera edició de La GRAN pantalla deixa un palmarès amb treballs cinematogràfics d’un elevat nivell

El jurat atorga els premis en la cerimònia de clausura que es va fer als Cinemes Girona diumenge passat

palmares 3a edicio la gran pantalla
Premis del Festival La GRAN pantalla // Foto: Joaco Barcala

La tercera edició de La GRAN pantalla, el Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona es va clausurar el passat diumenge als Cinemes Girona, després de quatre dies de projeccions i activitats presencials. L’edició 2021 ha apostat per un format híbrid que continua activa a la plataforma digital Filmin fins al pròxim 10 de juliol.

El jurat de la tercera edició Barcelona, format per Anna Solà, Montserrat Alcoverro i Nuria Vidal, va atorgar els diferents premis segons les categories deixant un palmarès d’un gran nivell.

El premi al Millor Curtmetratge Internacional de La Gran Pantalla 2021 ha estat atorgat a Trans, d’Ángel Puado. El jurat ha premiat aquesta pel·lícula perquè és una petita broma intel·ligent i transgressora que mostra el pensament de dues dones lliures, juganeres i sense prejudicis.

En aquesta ocasió, el jurat ha decidit fer entrega de dues mencions especials. D’una banda, la Menció especial al millor curtmetratge d’animació per a Souvenir, de les directores Cristina Vilches Estella i Paloma Canonica, “per l’originalitat de la seva poètica visual, la riquesa de les imatges i la clara reivindicació dels records i la memòria com a part inconfusible d’un mateix”; d’altra, han atorgat la Menció especial al millor curtmetratge documental a la Felicidad en que vivo.

El Premi del Públic de La GRAN pantalla 2021 ha estat per a la producció catalana La vella lluita de Carol Rodríguez i Marina Rodríguez.

Per últim, es va fer entrega del Premi a la Trajectòria La GRAN pantalla 2021 a l’actriu Carme Elías en reconeixement a tota la seva extensa carrera com a actriu de teatre, televisió i cinema.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES