La Targeta Dorada de RENFE, una oportunitat per les persones amb discapacitat per viatjar amb bons descomptes

El CERMI anima les persones amb discapacitat a sol·licitar-la

renfe targeta daurada discapacitat vacances
La targeta daurada permet descomptes de fins el 40% en els trajectes // Foto: Wikimèdia Commons

Des del passat 1 d’abril totes les persones amb discapacitat oficialment reconeguda amb un mínim d’un 33% poden acollir-se a la targeta daurada de Renfe, que permet estalvis de fins un 40% en els trajectes de la companyia ferroviària.

En aquest sentit, el Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI), està realitzant una campanya per animar a totes les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% a sol·licitar la targeta daurada de Renfe, amb la finalitat d’abaratir els seus desplaçaments en tren, sobretot ara que estem en període vacacional.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Cal recordar que abans d’entrar en vigor aquesta nova norma, només les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 65% podien obtenir la targeta daurada de Renfe, amb lo que l’univers potencial de persones amb discapacitat que poden gaudir de les seves avantatges s’ha incrementat considerablement.

La targeta daurada pot adquirir-se en qualsevol punt de venda de productes de Renfe, amb un cost de 6 euros i una vigència per un any. S’ha d’aportar el DNI i el document acreditatiu amb el grau de discapacitat corresponent.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*