Un jove extremeny amb sordceguesa rep el Premi Nacional de Joventut 2019 en la modalitat d’esport

Francisco García Pajares ha promogut la iniciativa “Un món amb sentit”

extremeny-sordceguesa-premi-nacional-joventut-2019-modalitat-esport

El Premi Nacional de Joventut 2019, en la modalitat d’esport, que atorga l’Institut de la Joventut d’Espanya (INJUVE), ha recaigut en la figura de Francisco García Pajares, un jove extremeny amb sordceguesa.

Francisco Javier García Pajares, de 28 anys d’edat, graduat en Dret i Administració d’Empreses i destinat laboralment en l’Assessoria Jurídica de Ilunion, ha promogut la iniciativa “Un món amb sentit”, a través de la qual desenvolupa projectes d’empoderament i millora personals que permeten compartir experiències vitals i esportives des de la perspectiva d’una persona sordcega.

BANER_300X250

L’extremeny García Pajares és un jove activista amb discapacitat, amb múltiples inquietuds i compromisos amb la millora col·lectiva. Al desembre de 2016, mentre estudiava a Irlanda com a becari Erasmus, va ser objecte de discriminació per motius de discapacitat per la companyia aèria Ryanair, el que va portar al Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI) a organitzar una manifestació de protesta contra aquesta operadora el 21 de gener de 2017 a l’Aeroport de Barajas de Madrid.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*