La Seu Vella de Lleida acollirà la festa solidària amb el càncer infantil

El 28 de febrer es fa la 3a edició de la Festa Posa’t la Gorra

presentació festa posa't la gorra
Presentació de la Festa Posa’t la Gorra a l’Escola Espiga // Foto: Imatge cedida per l’Ajuntament de Lledia

El proper 28 de febrer un total de vint tallers de caràcter esportiu, repartits pel recinte del Turó de la Seu Vella perquè puguin gaudir els nens i nenes de Lleida, i dos escenaris amb actuacions, un a l’interior del temple i l’altre a la Canonja, són les principals activitats programades amb motiu de la tercera Festa del Posat la Gorra, la festa solidària amb els nens que pateixen càncer.  A l’interior del temple un grup de nens amb la malaltia farà la lectura del manifest; i l’espai de la Canonja estarà dedicat als més menuts, amb màgia i contacontes. Conduiran aquests espais com a presentadores, la triatleta Eva Ledesma i la patinadora artística Mònica Gimeno.

Afanoc, l’entitat organitzadora de la festa, va presentar el tercer Posa’t la Gorra a l’Escola Espiga, en un acte al qual hi van assistir la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, i l’intendent de la Guàrdia Urbana, Josep Ibarz, ja que la Paeria, a més a més de patrocinador, aporta el Parc Infantil d’Educació Vial de la Guàrdia Urbana, com un dels tallers programats.

BANER_300X250

Per aquesta edició, Afanoc ha proposat una altra activitat a les escoles que es vulguin involucrar, que s’ha nomenat “Xucli esport”. Consisteix a fer un punt de llibre, amb els quals es farà una tria per muntar una exposició, reservant la resta per a repartir a aquelles persones que assisteixin a la festa.

Els organitzadors aspiren a repetir la xifra de 6.000 participants, que hauran de comprar i dur la gorra “M’agrada”, dissenyada per Rosa Capdevila, que val 7 euros, per poder accedir a la festa. Aquesta és lliure per als menors de 3 anys. L’entrada dóna dret a un sorteig, entre els quals hi haurà un regal d’Àlex Márquez, l’excampió mundial de motociclista en 125cc, que ha confirmat l’assistència.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*